Αρχική Σελίδα

Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory

Εταιρικό Προφίλ

 

Είμαστε αξιόπιστοι, άριστοι, ασφαλείς και κατάλληλοι.

Είμαστε έχουμε 20 έτη εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη σχεδίου

Είμαστε έχουμε την ισχυρή τεχνική δύναμη, η προηγμένη τεχνική παραγωγής και ολοκληρώνουμε τους εξοπλισμούς δοκιμής.

Είμαστε παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα και τις πιό ειλικρινείς υπηρεσίες για τους νέους και παλαιούς, στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

Εάν ενδιαφερθείτε για τα προϊόντα μας, θα σας στείλουμε αμέσως ένα δείγμα σε. Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε της ποιότητας, των ευνοϊκών όρων και της πίστωσης.

Ανυπομονούμε η λήψη της πρόωρης έρευνάς σας, και να σας βεβαιώσουμε ότι οι απαιτήσεις σας θα έχουν την πολύ καλύτερη και γρήγορη προσοχή μας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τι ψάχνετε, ή έχετε το ειδικό αίτημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. θα απαντήσουμε σε σας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το τελικό εργοστάσιο στηριγμάτων Kuaili YueQing είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ασχολείται κυρίως με την παραγωγή και την ανάπτυξη της σειράς καθόδου fuser, η επιχείρηση έχει τον τομέα της οικοδόμησης πάνω από 3000 Sq.meters και κατέχει πολλά είδη μονάδας παραγωγής σχεδόν 50 σύνολα, ποσό. Το προτέρημα είναι Yuan 10 εκατομμυρίων, έχει πάνω από 150 υπαλλήλους, και 28 για τους υψηλούς και ανώτερους δευτεροβάθμιους τεχνικούς και διοικητικά τα πρόσωπα.

 

Το ηλεκτρικό τελικό εργοστάσιο στηριγμάτων Kuaili κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Kuaili το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Πέρασε το ISO9001: περιβαλλοντικό σύστημα πιστοποίησης πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων του 2000 και διαχείρισης ISO14000. Kuaili ηλεκτρικό για να εφαρμόσουν πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις και τα τεχνικά προβλήματα. Περαιτέρω εξερεύνηση και καινοτομία, και τελειότητα.

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδόν 30 σειρές συμπεριλαμβανομένου του εξαγόμενου τύπου, ετήσιου σε όλα 200.000 σύνολα, πολλές από τις περίπτωση-έχουν προσδιορισμένος από το εθνικό βιομηχανικό τμήμα ηλεκτρικής δύναμης και το γραφείο μηχανημάτων, τα όλα προϊόντα μας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο σύστημα ηλεκτρικής δύναμης για τη σταθεροποιημένες απόδοση και την ποιότητα. Μερικοί απ' αυτούς έχει εξαχθεί στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.
Θεωρούμε πάντα «την ανάπτυξη από τον επιστήμονα, επιζούμε από την ποιότητα» ως στόχος μας, και επιμένουμε στον κανόνα «της πρώτης ποιότητας και της υπηρεσίας, η καλύτερη πίστωση για όλο τον πελάτη», οποιεσδήποτε ερώτηση και έρευνα θα είναι θερμή καλωσορισμένη, επιθυμούμε επίσης τους φίλους πηλίκου για να έρθουμε και η επαφή για το αμοιβαίο όφελος στηρίζεται στη φιλική συνεργασία!

Κίνα Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KUAILI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Πιστοποιήσεις